Hoe werkt het?

Door middel van oefeningen en videochoaching krijgen jouw werknemers een beter zicht op hun situatie en gewoontes, en kan er een actieplan opgesteld worden om hun doelstellingen te bereiken.

1
Inzicht

De werknemer verwerft inzicht in het gekozen thema en hoe hij zich hier bij voelt. Zo leggen we het gedrag, de gedachten, gevoelens en situatie bloot om zo de context beter te begrijpen.

2
Oefenen

Gedurende één maand krijgt de werknemer dagelijks een aantal korte oefeningen om de doelen rond het thema te behalen.

3
Begeleiding

Je werknemers staan er niet alleen voor! Tijdens het traject krijgen ze 4 keer ondersteuning door een erkende psycholoog of psychotherapeut. Zo kunnen ze dieper ingaan op de oefeningen en de persoonlijke barrières waar ze eventueel tegenaan lopen.

4
Evalueren

Werknemers kunnen op verschillende momenten doorheen het traject hun vooruitgang evalueren, op basis van de door hun voorafbepaalde doelstellingen.

"Slechts 5% van de werknemers heeft voldoende discipline voor niet-begeleide zelfhulp"

Om het maximale resultaat uit de groeitrajecten te halen werken we samen met erkende psychologen en psychotherapeuten. Zo kunnen werknemers tijdens hun wekelijkse check-in hun voortgang bespreken en krijgen ze de juiste ondersteuning op maat.

Heb je nog vragen over de begeleide groeitrajecten? Neem dan contact op met een BloomUp expert voor advies op maat van jouw organisatie.

Praat met een expert

Niet gevonden wat je zocht?