Hoe werkt het?

Gebruik onze database met communicatiemateriaal om het bewustzijn rond mentaal welzijn te vergroten binnen jouw organisatie.

1
Content kiezen

Door een thema te selecteren krijg je een overzicht van de meest voorkomende uitdagingen binnen dit thema. Selecteer je een van de uitdagingen, dan krijg je al het communicatiemateriaal te zien dat hierover beschikbaar is. Wij geven suggesties en ondersteunen je waar nodig, jij kiest de inhoud die het beste bij jouw organisatie past.

2
Communicatie staat centraal

Het materiaal in de content hub is zo gemaakt dat je dit gemakkelijk en op regelmatige basis kan delen via de interne communicatiekanalen van jouw organisatie. Je kan ervoor kiezen om enkel rond één bepaald thema te werken, of om afwisselend over de verschillende thema’s te communiceren.

3
Bewustzijn creëren

Op een regelmatige en transparante manier communiceren zorgt ervoor dat je werknemers zich meer bewust worden van de uitdagingen rond mentaal welzijn. Dit is de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

"Van tips & tricks tot psycho-educatieve content, onze hub telt al 50+ kant-en-klare artikels"

Samen met onze community van psychologen en psychotherapeuten blijven we nieuw materiaal toevoegen aan de content hub. Zo ben je zeker dat je communicatie rond mentaal welzijn steeds up-to-date is.

Heb je nog vragen over onze Mentaal Welzijn Content Hub? Neem dan contact op met een BloomUp expert voor advies op maat van jouw organisatie.

Praat met een expert

Niet gevonden wat je zocht?