Waarvoor we staan

1
Mentale ondersteuning binnen handbereik

Het was nooit zo gemakkelijk om aan je mentale gezondheid te beginnen werken. Het is ons doel om mentale ondersteuning zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk te maken, ondersteund/met hulp van technologie. Op die manier kan iedereen dagelijks en actief inzetten op persoonlijke groei en welbevinden in een veilige omgeving.

2
Gezonder en gelukkiger

Mentale ondersteuning zoeken doe je niet zomaar. Je wil iets veranderen, iets in beweging zetten en bovenal je goed in je vel voelen. Daarom ligt onze focus op een persoonlijke, emotionele transformatie van je mentaal welzijn. We willen je dichter bij jezelf brengen, waardoor je meer innerlijke rust ervaart en je energieker voelt.

BloomUp geeft je de tijd en ruimte om in gesprek te gaan met je mentale sidekick. Iemand die met je meekijkt, meevoelt en die externe blik geeft wanneer jij het nodig hebt. Zodat jij je weer gezonder en gelukkiger voelt

3
Samen op weg

Wij willen je helpen op mentaal sterker te worden. Iedereen krijgt in zijn/haar/hun leven te maken met moeilijke momenten. Niemand zou dit alleen moeten doorlopen. Je mentale sidekick staat klaar om je hierbij te begeleiden. We creëren een veilige context waar jij de tijd en ruimte krijgt om jezelf terug te vinden en je beter dan ooit te voelen.

Niet gevonden wat je zocht?