Hoe werkt het?

Werknemers worden op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan hun persoonlijke mentale sidekick. Hiermee kunnen ze bespreken wat ze willen, wanneer ze dat willen en dit volledig binnen hun eigen comfort zone.

1
Ondersteuning op maat

Aan de hand van enkele vragen kunnen werknemers hun voorkeuren aangeven. Welk thema willen ze graag bespreken, verkiezen ze een man of vrouw, …?

2
Matching met een mentale sidekick

Werknemers krijgen op basis van deze vragen drie verschillende professionals voorgesteld, elk met een foto, biotekst, specialisaties en hun tarieven. Op basis hiervan kunnen ze kiezen met wie ze graag in gesprek willen gaan.

3
Opstarten van videoconsultaties

Voelt de werknemer een klik met zijn mentale sidekick na het kennismakingsgesprek? Dan kan hij een eerste sessie inplannen en kunnen ze samen van start gaan. Toch geen klik? Dan kan de werknemer een nieuwe kennismaking sessie inplannen met een van de andere voorgestelde sidekicks.

4
Inzichten verwerven

Als werkgever krijg je toegang tot geanonimiseerde data rond het gebruik van het BloomUp platform binnen jouw organisatie. Op basis van deze data krijg je een beter zicht op de thema’s die het meeste aan bod komen en welk type werknemers er voornamelijk gebruik van maken. Deze inzichten kunnen je helpen om dergelijke knelpunten te vermijden in de toekomst.

"28% van onze gebruikers moest vrij nemen zonder BloomUp, 86% gaf aan minder klachten te hebben."

De kwaliteit van onze online therapeuten is onze grootste prioriteit, daarom werken we samen met meer dan 130 gecertificeerde psychologen en psychotherapeuten. Zo kunnen we steeds de juiste professional koppelen aan jouw werknemers en hun de ondersteuning op maat bieden die ze verdienen.

Heb je nog vragen over de videoconsultaties? Neem dan contact op met een BloomUp expert voor advies op maat van jouw organisatie.

Praat met een expert

Niet gevonden wat je zocht?